Slik bestiller du


Her har vi samla nokre tips for ei vellykka bestilling hos oss.

Catering er ein viktig del av dei fleste arrangement. Så snart du begynner å få oversikt over antal gjestar, tid og sted bør du ringe oss. Vi er enklast tilgjengelig på telefon i opningstida, eller du kan kome innom butikken mellom 09.30 og 17.00. Då tek vi ein prat og får avklara ein del detaljer. Catering handlar mykje om timing, så jo meir vi veit om opplegget, jo lettare er det å sikre at maten vert ein suksess.

Og husk – etter mange tusen leveranser kan vi catering og gir deg gjerne nokre gode tips og råd med på vegen i planleggingsarbeidet.

Bestillingfristar for catering

All påsmurt mat må bestillast seinast dagen før levering, men for at vi skal kunne bestille inn varer m.m har vi satt opp desse fristane:

  • Overtidsmat innan kl. 13.00 leveringsdagen
  • Mindre bestillingar 3 dagar før levering
  • Større bestillingar ei veke før levering

Husk at i pressperioder som konfirmasjon og jul kan det vere lurt å vere tidlegare ute.

Levering
Du kan sjølv hente maten, eller du kan avtale at vi leverer. Fraktprisen er 100 kr i sentrum. Fraktpris utanfor sentrum etter avtale.

For overtidsmat kan vi utføre levering ved bestilling på 5 middager eller meir. Fraktprisen er den same som ovanfor. Overtidsmat bringer vi alle dager unntatt laurdag.

Betaling
Betaling skal helst skje ved henting av leveringa eller ved retur av emballasjen innan ei veke. Vi har kortterminal i butikken. For firma kan det avtalast utsending av faktura kvar måned.

Print denne sida Print denne sida

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.