Google+

Middag og selskapsmeny

W_IMG_4103

Skal du ha selskap eller invitere til høgtider eller festleg lag? Bestill maten hos oss.

Kva er vel betre til til middag i godt selskap enn ei saftig og velsmakande steik? Vi har eit stort utval av selskapsmenyar. Har du andre ynskjer er det berre å spørje.

Garnityret til dei forskjellege rettane kan du variere som du vil etter samtale med oss. Menyene er størrelsesmessig berekna for to gongars servering.

Du kan få maten levert på døra, rykande varm frå vårt kjøken. Vi anretter då bestillinga i termokasser som uopna held maten varm i opptil 2 timar. Vi leverer også ferdige menypakkar som du varmar opp sjølv.

  • Julefrokost med husets julesylte med sylteagurk, fenalår, einerøykt laks med eggerøre, husets rekesalat, grov leverpostei, edamer ost samt brød og smør. Kr 165,- pr. pers.
  • Juletapas med scampi med asiatisk smak, marinerte kyllingkubber, krydra svineribbe, vårruller med søt chillisaus, asiatisk grillspyd, ovnssteikt ørret med pesto, baconsurra dadler, tomatsalat med fetaost, rødløk og basilikum, oliven, ovnsstekte småpoteter med krydder og olje, husets chilliaioli og foccachia. 310 kr pr. pers.
  • Juletallerkenen med to fåreribber, ei svineribbe, julepølse, medisterkake, kålrabistappe, surkål, rødkål, poteter og sjysaus. Det følger med tyttbærsyltetøy til all julemat. Du vel sjølv om du vil ha maten levert i porsjonspakningar eller i samla emballasje slik at du kan porsjonere maten sjølv. Kr 285,-
  • Julebuffet. Inneheld det same som juletallerken samt ei fåreribbe, ei svineribbe og rikeleg med ekstra tilbehør. Gjestane forsyner seg sjølv. Kr 385,- pr. pers.
  • Lutefiskmeny laga av klippfiskloin, den mest kjøttfulle delen av fisken. Servert med poteter, ertestuing, stekt bacon og sennepssaus. Kr 320 pr. pers.
  • Smalahove med kålrotstappe, poteter og smakfull sjysaus. Kr 250 pr. pers. Med kjøttsuppe som forrett kr 310 pr. pers.
  • Oksesteik med blomkål, erter, gulrot, rødvinssaus og kokt potet. Kr 230,-
  • Lammesteik med steikt champignon, timian, brokkoli, gulrot, rødvin el. fløytesaus, kokt potet og tyttebær. Kr 250,- pr. pers.
  • Dyresteik med rosenkål, blomkål, gulrot, saus, kokt potet og tyttebær. Kr 260,- pr. pers.
  • Kalvesteik med blomkål, erter, gulrot, fløytesaus, kokt potet og tyttebær. Kr 250,- pr. pers.
  • Skinkesteik med blomkål, surkål, gulrot, sky el. rødvinssaus og kokt potet. Kr 220,- pr. pers.
  • Røykt svinekam med blomkål, surkål, erter, rødvinssaus og kokt potet. Kr 220,- pr. pers.
  • Spekemat med rømmegraut. Alt tilbehør til grauten samt raud saft, er inkludert. Kr 185,- pr. pers.
  • Kjøttsuppe kokt på fårekjøtt. Suppa består kun av friske grønsaker og reint kjøtt. Det følger med fint/grovt brød og smør, om ynskjeleg flatbrød. Kr 140,- pr. pers. Liten porsjon kr 105,-
  • Husets bacalao med brød og smør. Kr 185,- pr. pers.
  • Stroganoff-gryte av oksekjøtt med ris eller kokte poteter, grønsaksalat, brød og smør. Kr 220,- pr. pers.
  • Asko-gryte av okse- og svinekjøtt med ris eller kokte poteter, grønsaksalat, brød og smør. Kr 210,- pr. pers.

Tillegg: Fløytegratinerte poteter. Kr 35 pr. pers.

Print denne sida Print denne sida