Middag og Selskapsmeny

Skal du ha selskap eller invitere til høgtider eller festleg lag? Bestill maten hos oss.

Kva er vel betre til til middag i godt selskap enn ei saftig og velsmakande steik? Vi har eit stort utval av selskapsmenyar. Har du andre ynskjer er det berre å spørje.

Garnityret til dei forskjellege rettane kan du variere som du vil etter samtale med oss. Menyene er størrelsesmessig berekna for to gongars servering.

  • Oksesteik med blomkål, erter, gulrot, rødvinssaus og kokt potet.
    Kr 365,-
  • Lammesteik med steikt champignon, timian, brokkoli, gulrot, rødvin el. fløytesaus, kokt potet og tyttebær. Kr 375,- pr. pers.
  • Dyresteik med rosenkål, blomkål, gulrot, saus, kokt potet og tyttebær. Kr 430,- pr. pers.
  • Kalvesteik med blomkål, erter, gulrot, fløtesaus, kokt potet og tyttebær. Kr 400,- pr. pers.
  • Skinkesteik med blomkål, surkål, gulrot, sky el. rødvinssaus og kokt potet. Kr 375- pr. pers
  • Spekemat med Rømmegraut. Alt tilbehør til grauten samt raud saft, er inkludert. Kr 295,- pr. pers.
  • Kjøttsuppe kokt på fårekjøtt. Suppa består kun av friske grønsaker og reint kjøtt. Det følger med fint/grovt brød og smør, om ynskjeleg flatbrød. Kr 220,- pr. pers. 
  • Husets Fiskesuppe med laks og kvitfisk og grønsaker.  Det følger med fint/grovt brød og smør, om ynskjeleg fl. Kr 299,- pr. pers. 
  • Husets Bacalao med brød og smør. Kr 310,- pr. pers.
  • Stroganoff-gryte av oksekjøtt med ris eller potetmos, grønsaksalat, brød og smør. Kr 379,- pr. pers.
  • Vilt-gryte ris eller potetmos og rosenkål og gulrøtter. Kr 395,- pr. pers.
  • Asko-gryte av okse- og svinekjøtt med ris eller kokte poteter, grønsaksalat, brød og smør. Kr 369,- pr. pers.
  • Kylling-gryte med ris eller potetmos og grønsaksalat. Kr 379,- pr. pers.

Tillegg: Fløtegratinerte poteter. Kr 79 pr. pers. 

Du kan få maten levert på døra, rykande varm frå vårt kjøken. Vi anretter då bestillinga i termokasser som uopna held maten varm i opptil 2 timar. Vi leverer også ferdige menypakkar som du varmar opp sjølv.

Print denne sida Print denne sida